Veranda's aan de beste prijzen!

De perfecte aanvulling op uw woning

 

Een veranda vormt het pronkstuk van uw woning: een buitenkamer met veel licht, aangename temperatuur, en esthetische uitstraling. De ideale overgang tussen huis en tuin. Maar een perfecte plaatsing is een must. Kies daarom voor Alunata. Dat biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding en koppelt jaren ervaring aan diepgaande knowhow.

 

Klant centraal

 

Wij vertrekken altijd van uw wensen, smaak, en budget. Op basis daarvan doen wij een voorstel. Akkoord? Met het beste aluminium maken wij de constructie van uw dromen. Kiest u voor een aparte module? Of voor een leefruimte die naadloos samenvloeit met uw interieur? Bij Alunata is niets onmogelijk!

 

Modellen

 

Standaardmodel? Uniek concept? U vraagt, wij produceren. Ook de kleur bepaalt u helemaal zelf, net als de glas- of polycarbonaatsoort. Neem snel contact op met ons voor een (vrijblijvende) offerte, of kom langs in onze zaak – liefst na afspraak.

 

Enkele realisaties van Alunata

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.vijverkoepels
Veranda
Orangerie
Pool Norman
Voliere
Serre
Extra ruimte
Betaalbare kwaliteit
Aluminium specialist
Afdak

Alunata

Alle constructies op maat of ook voor zelfbouwpakketten: Veranda's, carports, afdaken, orangeries, zwembadoverkappingen, serres, schuiframen, volières, pergola's, koi-covers. Kwaliteit aan betaalbare prijzen!

Teugelveldstraat 5
3732 Schalkhoven
012 39 37 72
0475 84 77 94
012 39 37 74
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Zaterdag enkel op afspraak

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review